Wij kijken ook wel eens naar de volgende pagina's.

Een compleet nest anarchisten is gehuisd in diverse kraakpanden in Leiden. Ze heten Eurodusnie:
http://www.eurodusnie.nl

Nog meer leidse anarchisten hier: http://www.defabel.nl

Niet te ontvangen in Leiden, wel in Amsterdam: linkse radiopiraat de Vrije Keyser.
Bestaat al twintig jaar!
http://www.vrijekeyser.nl

De luie programmamakers van Koekoeroe pikken meestal hun nieuws uit het axieblad Ravage:
http://www.antenna.nl/ravage
maar tegenwoordig helemaal modern vanaf
www.indymedia.nl

Bekijk eens de websites van de Koekoeroe programma's Zouteloos en Telewokwok.

Andere vrije radiozenders

De volgende sites zijn ook wel leuk om te bekijken.Om te beginnen zijn er naast de Vrije Keyser nog een aantal andere vrije en politieke radiozenders: in Amsterdam heb je ook nog Radio 100 en Patapoe Radio, met erg gelikte internet sites. Helemaal in Den Bosch heb je dan Banzai Radio, en in Nijmegen zit al eeuwenlang, maar niet lang meer, de linksige zender Radio Rataplan. De andere anarchistische zenders in Nederland, Stadsverwarming in Haarlem, Niveau van Niets (Utrecht), Walvis (bestaat dit nog?) in Amsterdam en Tonka in Den Haag hebben geen website. Wat? Tonka heeft wel een website!

En niet te geloven, er wordt al een tijd getracht een centrale pagina te maken voor alle vrije radio's in nederland. http://squat.net/vrijeradio of http://www.vrijeradio.nl!

Andere soorten piraten in nederland

In Nederland zijn er natuurlijk ook een heleboel niet-politieke maar wel zeer illegale piraten, die ook behoorlijk aktief zijn op het web. Bijvoorbeeld Radio Centraal in Ootmarsum, leuke pagina, met een hoop links naar andere piraten. O.K. is verder de Twilight piraten homepage, waarin opgeroepen wordt tot aktie tegen de Rijksdienst Radio Communicatie compleet met kentekens van peilwagens etc. Er zijn nog een hoop andere pagina's van Nederlandse piraten. Radio Freewave was een Leidse piraat maar die zijn keurig legaal gegaan en heten tegenwoordig Holland Centraal.

Nog een andere centrale piraten site zit hier: http://www.etherpiraten.com

Heel speciaal is er nog een echte piraat op een boot net buiten de wateren van Nederland Radio Alfa-Lima:
http://listen.to/alfalima of anders hier.

in het buitenland

In het buitenland: een hele lijst met vrije politieke zenders in Duitsland staat op de Linkeseite. Eén van de bekendste politieke zenders ter wereld blijft natuurlijk Radio Free Berkeley, die trouwens alleen nog maar over het internet uitzendt denken wij. Het vermelden waard in de USA is ook Black Liberation Radio. Enorm veel links naar vrije radiostations die ook op het net uitzenden staan op http://www.radio4all.org. In Engeland zijn een hoop vrije zenders te vinden op deze site en tot slot zijn er nog een reeks piraten op de korte golf, wat natuurlijk wel apart is. O ja de volgende links willen we ook speciaal aanbevelen: de chaosdagen!!!!! in Duitsland!!!! en ook de Duitse hooligans site, het katapult project en natuurlijk de MELVINS!!!!!!!!!!!!!

Deze pagina is voortdurend onder constructie!!!!! (haha) wat een zooi.

Koekoeroe Reedio - 97.4 FM - Radikale Info en Muziek