Koekoeroe Reedio: algemene informatie

#koekoeroe - 071-soon!
koekoeroe@squat.net - http://squat.net/koekoeroe

Wat is Koekoeroe Reedio?

Koekoeroe Reedio is een onafhankelijk vrij radiostation dat in 1996 in Leiden werd opgericht. Als baken in de strijd tegen de commerciële terreur en de algehele zombificering van de media verrijkt Koekoeroe Reedio de ethergolven met een breed scala aan schitterende informatieve en muzikale programma's.
Koekoeroe Reedio informeert over akties, verzet, milieustrijd, tegencultuur, Leidse politiek, feminisme, censuur, anti-fascisme, inheemse volken, geheime diensten, sociale bewegingen en meer fenomenen waarover je doorgaans weinig hoort bij andere zenders.
Daarnaast draaien we veel muziek: ska, punk, reggae, wereldmuziek, metal, dub, techno, noise, folk, dance, etc.
Geen rottige telefoonspelletjes, beurs of weerberichten, reclames en andere onzin.
Koekoeroe Reedio zendt vier avonden per week uit: van maandag tot en met donderdag, van 18:00 tot 22:00. Het kan wel eens gebeuren dat je op die tijd niets hoort, dan is de apparatuur ingestort of heeft een programmamaker zich verslapen. De programmering is trouwens voortdurend aan veranderingen onderhevig, voor de laatste info kun je op deze pagina kijken of af en toe koekoeroe@squat.net mailen.


Luisteren naar Koekoeroe Reedio

Koekoeroe zendt uit op ongeveer 97.4 in de vrije ether, dat wil zeggen dat je de antenna op je radio moet uitschuiven om ons te ontvangen. We zitten dus niet op de kabel. Bovendien moet je in een straal van ongeveer 8 kilometer rond Leiden wonen want verder is het bereik van onze zender niet.
Tenzij natuurlijk je een luxe rijke patser bent met een dure computer en snelle internetverbinding. Luister dan naar Koekoeroe live stream.


Koekoeroe Reedio ondersteunen

Koekoeroe Reedio krijgt geen geld van de gemeente, het kijk en luistergeld of wat dan ook dus kun je wat missen doe dat dan op ons gironummer (zie onder). Verder zijn we altijd geïnteresseerd in werkende apparatuur en muziek. De laatste tijd is er vooral behoefte aan een goed cassettedeck en een goede versterker.
Voor luisteraars van Koekoeroe Reedio bestaat de unieke mogelijkheid lid te worden van deze prachtzender en op onregelmatige tijden de informatieve Reediobode thuisbezorgd te krijgen.
Maak hiertoe het luttele bedrag van tien gulden over op het gironummer van Koekoeroe Reedio, dat is 7361461 van Koekoeroe Reedio, Postbus 2228, 2301 CE Leiden, onder vermelding van "Weg met de Postbank".


Meer informatie

Jrudische aspecten van zenden vind je hier. Vragen, klachten, bandjes, aankondigingen, cassettedecks, thermoskannen, cdspelers en dergelijke kun je opsturen naar Koekoeroe Reedio. Het is mogelijk een gastprogramma te maken, stuur dan een programmavoorstel op. Adres:

Koekoeroe Reedio
Postbus 2228
2301 CE Leiden

Tijdens programma's kun je Koekoeroe bereiken onder nummer 071 soon!. Je kunt ons ook koekoeroe@squat.net emailen

Koekoeroe Reedio - 97.4 FM - Radikale Info en Muziek